دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ایران: جهان باید تهدید هسته‌ای رژیم صهیونیستی را محکوم کند

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در ژنو اعلام کرد که جهان باید تهدید هسته‌ای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را محکوم کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگی دائم ایران نزد دفتر سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین المللی در ژنو امروز سه‌شنبه به مناسب روز جهانی نابودی کامل سلاح‌های هسته‌ای پیامی را در صفحه ایکس خود منتشر کرد و خواستار محکومیت تهدید‌های نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل شد.

نمایندگی ایران در ژنو در این پیام تصریح کرد: جامعه بین‌المللی باید هرگونه عادی‌سازی لفاظی هسته‌ای و به‌ویژه تهدید به استفاده از تسلیحات هسته‌ای را که در نشست هفتاد و هشتم سازمان ملل توسط نخست وزیر رژیم اسرائیل مطرح شد را رد و محکوم کند.

دفتر نمایندگی ایران همچنین اظهارات نتانیاهو را تضعیف کننده صلح و امنیت بین‌المللی خواند.

این دفتر دیپلماتیک با اشاره به اینکه امروز ۲۶ سپتامبر مصادف با روز جهانی نابودی کامل سلاح‌های هسته‌ای است، افزود: ایران به عنوان قربانی تسلیحات کشتار جمعی در تاریخ معاصر به این امر (نابودی تسلیحات هسته‌ای) متعهد است و با قاطعیت همراه با دیگر کشور‌های صلح‌دوست، آرمان جهان عاری از سلاح‌های هسته‌ای را دنبال خواهد کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در لفاظی‌های خود علیه ایران در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در هفته گذشته خواهان آن شد که برای بازداشتن تهران از برنامه هسته‌ای‌اش فشار بر آن افزایش یابد.

نتانیاهو در ادامه سخنرانی خود برای بازداشتن ایران از دستیابی به سلاح هسته‌ای "یک تهدید جدی و باورپذیر هسته‌ای" علیه این کشور را ضروری دانست.

دفتر نخست‌وزیری اسرائیل، اما بعدتر در بیانیه‌ای مدعی شد که نتانیاهو در بیان خود دچار اشتباه شده و منظور او "تهدید جدی نظامی" بوده است. / تسنیم

ارسال نظر